Lisäsin tosiaan eilen nuo kuvat ja tekivät ainakin eilispäivälle tehtävänsä. Haluan nimittäin että paino on 70 puolella että voin lisätä teille uudet kuvat itsestäni. Eilinen "paasto" meni ihan okei. Join vettä, zeroa, kahvia ja söin profeel jogurtin+viilin soijaleseillä. Tänään aamulla paino olikin taas 73.2 jopas oli onnistunut olo. Kyllä tämä tästä.

Eilen olin töissä ja joskus kolmen aikaan lähdettiin kavereiden kanssa Jumboon vähän shoppailemaan. Olin sopinut itseni kanssa etten osta mitään mutta kuinkas kävikään. Mukaan tarttui kaulakoru, käsikoru, korviksia, täydellisten naisten ensimmäinen tuotantokausi sekä bikinit. Löysin myös aivan ihanan Guessin kellon ja laukun mutta siinä on nyt sitten tavoite palkintoja. Kaverit päätti myös käydä hesessä syömässä ja ihmettelivät kovasti kun ruoasta kieltäydyin. Otin vaan ison jääveden. Olipas onnistunut tunne kun kävelin sieltä ulos voittajana.

Päätin nyt siis uusista palkinnoista:
69kg - Guessin kello + oma valintainen laukku + shopping
65kg - Puhelin + shoppailua
60kg - Uusi auto (Tämä saattaa vaihtua tai varmasti vaihtuukin!)

Ennen tavoitteiden saavuttamistä en saa ostaa kuin välttämättömät eli tupakat ja ruuat muuten rahapussi pysyykin sitten tiukasti ummessa.

Mietin myös että pitäis varmaan alkaa iltaisin tekemään jotain lihaskunto juttuja. Vatsoja, perseitä, selkiä ja jalkoja. Niin ne ehkä jopa joskus kiinteytyisivätkin. No en tiiä saa nähä. Nyt lähden töihin!

1692000.jpg

1691999.jpg